Home arrow Pers arrow Persberichten
 
Home
Voor bedrijven
Activiteiten profs
Cursussen amateurs
Workshops amateurs
De docent
Cursusvoorwaarden
Cursisten
Contact
Nieuwsbrief
Foto's cursisten
Pers

 

 


Persberichten
Hieronder vindt u een overzicht van persberichten, uitgegeven door DE FOTOSCHOOL.Fotoschool in de Hoven, 14 december 2005

Twello - Sinds september jl. is in de Hoven (gemeente Deventer) DE FOTOSCHOOL van Joost Berends te vinden. Deze is gerealiseerd op initiatief van genoemde fotograaf, die ruime ervaring heeft in het geven van cursussen en trainingen. Hij is dertien jaar als docent verbonden geweest aan zowel de fotovakschool te Apeldoorn als aan diverse creativiteitscentra. Dit alles naast zijn bezigheden als vakfotograaf.

Toegankelijke hobby
Fotografie is nog nooit zo populair geweest en door het gebruik van digitale camera's is deze hobby nu ook erg toegankelijk geworden. Daardoor is ook behoefte ontstaan om meer uit de camera te kunnen halen en om aan deze roep gehoor te geven is de foto-school opgericht. In september dit
 
jaar is deze met basiscursussen op het vakgebied van start gegaan en vanaf januari 2006 zal het aanbod worden uitgebreid met lessen voor gevorderden en over digitale beeldbewerking.
Later dat jaar komen daar workshops en trainingen bij die met name op professionals en bedrijven zullen zijn gericht. Daarbij valt te denken aan firma's die in eigen beheer hun site willen voorzien van actueel beeldmateriaal, aan PR-afdelingen alsmede aan redacties van nieuwsbladen

Adres
Voor inlichtingen over de/otoschool kan men terecht op www.defotoschool.nl, voor extra informatie en aanmeldingen is het mailadres This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it .

Terug naar boven

Fotoschool in De Hoven, 14 november 2005

Deventer - Sinds september is in Deventer (de Hoven) DE FOTOSCHOOL te vinden. DE FOTOSCHOOL is een initiatief van Joost Berends Fotografie. Berends heeft ruime ervaring in het geven van cursussen en trainingen. Hij was dertien jaar als docent verbonden aan de Fotovakschool in Apeldoorn en diverse creativiteitscentra. Dit naast zijn activiteiten als vakfotograaf.

Fotografie is nog nooit zo populair geweest. Door het gebruik van digitale camera's is fotografie dan ook erg toegankelijk geworden. Hierdoor is er ook de behoefte onstaan om meer uite de camera te kunnen halen. Om aan deze roep gehoor te geven is DE FOTOSCHOOL opgericht. In september is DE FOTOSCHOOL van strat gegaan met basiscursussen fotografie. Vanaf januari 2006 is het aabbod uitgebreid met cursussen voor gevorderden en digitale beeldbewerking.
Later dit jaar komen daar workshops en trainingen bij die ook professionals en debrijven zijn gericht. Hierbij valt te denken aan berijven die hun site in eigen beheer willen voorzien van actueel beeldmateriaal, voor PR-afedelingen, redacties van nieuwsbladen etc.

Voor informatie over DE FOTOSCHOOL kunt u terecht op www.defotoschool.nl. Voor extra informatie en aanmdlingen is er het mailadres This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  

Terug naar boven
 

 

 

 

 

 
 
  Design & Realisation Embush