Home arrow Voor bedrijven
 
Home
Voor bedrijven
Activiteiten profs
Cursussen amateurs
Workshops amateurs
De docent
Cursusvoorwaarden
Cursisten
Contact
Nieuwsbrief
Foto's cursisten
Pers

 

 


Fototrainingen voor bedrijven

Beeld wordt steeds belangrijker om een boodschap of informatie over te brengen en dat geldt voor allerlei bedrijven. Zoals: makelaars; bouwbedrijven; projectontwikkelaars; kapsalons; schoonheidsspecialisten mar ook overheidsinstellingen, productiebedrijven etc.

Mede door de sterke opkomst van de digitale fotografie is het ook voor bedrijven en instellingen weer interessant om de fotografie in eigen beheer uit te (gaan) voeren. Bijvoorbeeld voor: Websites; brochures; powerpoint-presentaties; beurspresentaties; advertenties; magazines; productfoto's; instructiefoto’s;  etc.

Het vervelende is dat in de praktijk de resultaten vaak tegenvallen en er dan of genoegen mee wordt genomen met die mindere kwaliteit, of dat er alsnog een professional moet worden ingeschakeld.

DE FOTOSCHOOL biedt ook uw bedrijf de oplossing in de vorm van training en coachen van uw medewerkers. Dat kan zijn in de vorm van algemene fotocursussen (onder andere de fototweedaagse); maatwerktrainingen; trainingen fotojournalistiek etc.

 

 

 

 

 

 
 
  Design & Realisation Embush