Home arrow Activiteiten profs
 
Home
Voor bedrijven
Activiteiten profs
Cursussen amateurs
Workshops amateurs
De docent
Cursusvoorwaarden
Cursisten
Contact
Nieuwsbrief
Foto's cursisten
Pers

 

 


Activiteiten professionals
Het beroep van fotograaf is flink aan het veranderen. Het lijkt er op dat de techniek steeds onder geschikter wordt doordat digitale camera’s steeds meer functies  “overnemen”. Maar dat is maar schijn. De opnametechniek is niet of nauwelijks veranderd. De professional moet nog steeds kennis hebben van onder andere belichtings- en verlichtingstechnieken. In plaats van kennis van afdruktechnieken komt nu kennis van de digitale beeldbewerking.

Het vak van fotograaf zal wel steeds meer dat van beeldmaker worden. Immers digitale techniek is niet exclusief voor fotografen. Dezelfde soort techniek wordt ook gebruikt bij video, webdesign, grafische vormgeving etc.). Je ziet nu al dat fotograferen en filmen met een en dezelfde camera kan. Dus de beeldmaker krijgt de beschikking over veel meer gereedschappen om beeld mee creëren.

DE FOTOSCHOOL biedt professionals en aankomend professionals de gelegenheid om ze bij hun loopbaan te begeleiden. Dat kan gaan van werkbespreking tot individuele coaching.

 

 

 

 

 

 
 
  Design & Realisation Embush